- Does 9 to 5 still exist?
- How many hours is 9am to 9pm?
- How many hours of sleep do I need?
- Can an employee skip lunch and leave early?
- How many hours is 7 30am to 4 00pm?
- How many hours is 8am to 11pm?
- How many hours is 12pm to 5pm?
- How many hours is 8am to 6 pm?
- How many hours is 7 30 to 5pm?
- Does a 9 5 job include lunch?
- How many hours is 2pm to 9pm?
- How many hours is 7am to 5pm?
- How many hours is it from 9am to 5pm?
- How many hours is 8am to 3 30?
- How many hours is 8am to 5pm?
- How many hours is 8am to 430pm?
- What are the best 9 to 5 jobs?
- What time will it be in 45 minutes?

## Does 9 to 5 still exist?

The 9-to-5 schedule — or something close to it — is still very much in demand, both because it can be seen as a status symbol often associated with white collar workers and because it holds a promise of consistency.

Back in 2015, researchers surveyed 7,000 online job seekers about their preferred work schedule..

## How many hours is 9am to 9pm?

12 hoursThere are 12 hours from 9pm to 9am.

## How many hours of sleep do I need?

While sleep requirements vary slightly from person to person, most healthy adults need between 7 to 9 hours of sleep per night to function at their best. Children and teens need even more. And despite the notion that our sleep needs decrease with age, most older people still need at least 7 hours of sleep.

## Can an employee skip lunch and leave early?

Is it permissible for employees to skip their lunch or break periods in order to leave early? Can employees if paid for it, have an “on duty” meal period? No. The California Labor Code § 226.7 invokes penalties against the employer if it fails to provide a meal or rest period.

## How many hours is 7 30am to 4 00pm?

from 7:30 am to 4:00 pm is 8.5 hours.

## How many hours is 8am to 11pm?

8 AM to 8 PM is 12 hours and then add 3.5 hours to reach 11:30 PM so it is 15.5 hours. Originally Answered: How many hours is 8 AM to 11:30 PM?

## How many hours is 12pm to 5pm?

5 hoursHow many hours from 12pm to 5pm? There are 5 hours from 12pm to 5pm.

## How many hours is 8am to 6 pm?

From 8 am to 8 pm is 12 hours (half the day) and you are asking 8 am to 6 pm. All you have to do is subtract 6 from 8 (8–6), you are then left with 2 and that is how much you have to take from the 12 hours. This leaves you with 10 hours. 10 hours is your answer.

## How many hours is 7 30 to 5pm?

It is 9 hours and 30 minutes.

## Does a 9 5 job include lunch?

As you point out, there’s tons of variation. Some people do indeed still work jobs that are truly 9-5. … The thinking behind those is often that they include an hour for lunch — so you’re still working eight hours, but the finish time is nine hours after your start time because of lunch.

## How many hours is 2pm to 9pm?

7 hoursThere are 7 hours from 2pm to 9pm.

## How many hours is 7am to 5pm?

It is 9 hours and 30 minutes.

## How many hours is it from 9am to 5pm?

If you’re also wondering “how many hours am I working?” and you are on a 9AM to 5PM job, then the question is how many hours is 9 to 5. The answer is exactly eight hours.

## How many hours is 8am to 3 30?

After that from 8:00 AM to 12:00 PM is 4 hours and from 12:00 PM to 3:00 PM is 3 hours. Now you just need to sum up these two numbers so it means 4:00 + 3:00 is 7 hours and that is answer to your question.

## How many hours is 8am to 5pm?

9 hoursAnswer there are 9 hours between 8 am and 5 pm.

## How many hours is 8am to 430pm?

So it’s 8 hours and [SOMETHING] minutes. Therefore the answer is 8h 30min. Since you want it in hours, it would be 8 and a half hours.

## What are the best 9 to 5 jobs?

If you’re looking for an entry-level job, consider these 10 options that may just fit all your bills.Graphic Designer.Financial Analyst.Customer Service Representative.Sales Representative.Software Engineer.Marketing Associate.Paralegal.HR Coordinator.More items…•

## What time will it be in 45 minutes?

To convert time to just hours: 2 hours is 2 hours * (1 hour/ 1 hour) = 2 hours. 45 minutes is 45 minutes * (1 hour / 60 minutes) = 45/60 hours = 0.75 hours. 45 seconds is 45 seconds * (1 hour / 3600 seconds) = 45/3600 hours = 0.0125 hours. Adding them all together we have 2 hours + 0.75 hours + 0.0125 hours = 2.7625 …